Минава ден,
задача,
ангажимент.
Малко се смеем и разочароваме.
Минава миг -
забързан,
красив.
Малко го мислим и преболяваме.
Минава чувство,
обич,
сълза.
Кои сме ние, че да съжаляваме?
И става пръст в пръстта,
а сме наместо готови окаяни...
© Виолета Всички права запазени