Mar 9, 2006, 4:25 PM

Минава през мен 

  Poetry
614 0 1
Да.
Страшните прилепи излязоха.
Излязоха мижавите хорски топли крака.
Излезе всичкото ми в резултат на това,
но това няма значение.
Дойде пролетта.
И всички пролетни глезотии на всички зазимени типове.
Ах,как мразя зазимяването!
Очаквам нещо да се случи
с онзи скитник.
Очаквам нещо да се случи с мен.
Очаквам някой да спре тъпото парче.
Искам да чуя някаква музика!!!
Излязоха грешките.
Появиха се педалите.
Къде ли си педалят зимата?
Искам да кажа,че това е грозното на грозно...
И защо не върху него?!
Минаваш през мен.
Така е моя дива,грозновата,но любима
пролет.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??