Oct 25, 2013, 2:41 PM  

Миниатюра 

  Poetry » Phylosophy
764 0 3

Животът ни - часовник пясъчен, тече,

времето си в глупостите губим,

а пясъкът загубен не се връща.

Скоро ще напуснем тленната си къща...

© Александър Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??