Oct 3, 2006, 1:15 PM

Миниатюра 

  Poetry
697 0 8

Тишината кънти,

тъмнината блести,

сърцето в лед гори...

Пресъхнали очи ронят сълзи,

занемели устни крещят:

Забрави!

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??