Весело подскача Минка,
Минка малката калинка!
Роклята й е червена,
цяла с точки е дарена!
Припев:
Минка, моя балеринка!
Минка, сладката калинка!
Сладка си с нежните крилца!
Вълнуваш малките деца!
Я кажи ми, мила Минке
где животът ми ще мине?
Я кажи ми, мила моя
къде ли ще се задомя?
Припев:
Минка, моя балеринка!
Минка, сладката калинка!
Сладка си с нежните крилца!
Вълнуваш малките деца!
Литва волно сред простора
може би към друга флора,
с верен поглед аз след нея
гледам, пея и се смея!
Припев:
Минка, моя балеринка!
Минка, сладката калинка!
Сладка си с нежните крилца!
Вълнуваш малките деца!
© Кремена Арменчева All rights reserved.