Sep 16, 2024, 11:25 AM

Минута преди дъжд 

  Poetry
102 0 0

Усеща се, мирише сладко на дъжд

Неделя, сладкарница, следобед съблазнява

Готвачката е в настроение

Ни забавлява

 

Имаме ли стотинки

По 50ст. даваха ми за закуска

От четвъртък,  петък 30 спестих

Имам в мен, ще почерпя даже бруска

 

95'та още имахме доверие

Времената меняха се с теб Во Века сме

В казармата жиеехме, отраснахме

С ред и дисциплина разделихме се

 

2-ри батальон до нас

Полковник, няма да го кажа

Щот го пазим всеки час

И теб не ще изкажа

     ....минута преди дъжд

    Излизахме септември да ср къпем

...водата спираха нарочно

... и бързахме да се къпем "бръж"...

 

© Stew Carrey All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??