Jun 9, 2020, 12:09 AM

Минутка 

  Poetry
521 0 0

В ръцете на любимия човек
Минутата сякаш беше спряла
Знаех, че ще дойде пак
Но не бях готова за раздяла

 

В ръцете на любимия човек
Прегръдката видя се вечност
Да пусна ли любимия човек
Или минутката да бъде вечна

 

Минутката с любимия човек
Макар и да не исках, тя изтече
Бих чакала любимия човек

Отново за една минутка вечност

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??