Sep 24, 2015, 5:52 PM

Мисия Всеотдайност 

  Poetry » Other
367 0 0

За сетен път от свойта всеотдайност
разпадам се на мънички искри
реещи се в някаква безкрайност
от самота на тъжните души.

Оголени от толкова доверие,
от чувства безрезервни и копнеж
орисани със мисия, поверие,
със щастието чуждо да разтеш.

Духовно извисен да си наречен,
божествен ореол, блажен
на този свят със мисия обречен,
отдавайки да бъдеш ощетен.

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??