Погледа ти
понякога засичам.
Сякаш в него
душата си прочитам.
Усещам как ме
наблюдаваш
и всяко мое движение
проследяваш.
И ми е любопитно
как ли в твоите очи
ме отразяваш.
Дали в сърцето ти има
местенце за мен,
или е заето отдавна
и моята любов
ще е неразбрана и
напразна...
© Венелина Колева All rights reserved.