Feb 24, 2021, 5:54 AM

Мистерия 

  Poetry » Love
420 0 0

Аз не съм ти враг,

за да ме затваряш в саркофаг.

Душата ми гори от истините грозни!

Комбинация от сън и екшън

като зла орисия

чезнеш в самотия.

Мълчи вековно твоето сърце

от изгорелите по теб ръце!

Изкушаваш като нерешено уравнение

и заблуждаваш с поведение.

Съдиш и обвиняваш,

но сякаш от себе си бягаш.

Олицетворение на злото

ти играеш си с доброто!

Влизаш в постоянни роли,

за да ограбваш човеците погрешни.

Знай едно,

че както слънцето и луната са единствени,

любовта е най-чиста и

уникална на света

когато е в две тела!

Уликите разгадала

аз ще те скрия във Валхала.

© Теодора Желева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??