Mar 22, 2020, 10:20 AM

Младостта си отиде 

  Poetry
866 0 0

Младостта си отиде.

Младостта ме напусна
и остана назад в живота.
Но забрава не се спусна,
споменът е тук със страстта.

И ако в дните се разпилееш,
ще останеш сам в старостта.
Сам, загубил всичко, ще немееш,
ще тъгуваш в пустота.

Не бъди горд и недостижим,
любовта иска взаимност и нежност.
Всеки опит за обич е неповторим
и те носи в безбрежност…

Младостта си отиде
като миг изживян,
но сърцето ми бие
в ритъм непроменен.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??