Хубаво е,
ако някой във тебе се врича,
но още по-хубаво е,
когато ти със сърце обичаш...
Хубаво е,
ако някой за теб е тревожен,
но още по-хубаво е,
когато ти сълзата отрониш...
Хубаво е,
ако твоята вина прощават,
но още по-хубаво е,
когато прошката ти я даваш...
Хубаво е,
ако някому направиш добро,
но още по-хубаво е,
когато никому не сториш зло...
Хубаво е,
ако някой живота спасява,
но още по-хубаво е,
когато ти живота даряваш...
Хубаво е!
Но защо човек това го разбира
накрая на пътя... когато умира...
© Магдалена Костадинова All rights reserved.