Много хора си мечтаят за любов,
много искат да я имат,
но когато я получат,
бягат, бягат без да се замислят.
Страх ги е че ще ги наранят,
страх ги е от тази дума силна.
Много отговори търсят те,
но едва ли ще намерят.
Предпочитат те да наранят,
мислят си че ще им мине,
след години връщат се назад:
Колко хора ли са наранили???
След години връщат се назад,
просто спомени ги смазват,
питат се защо постъпили са някога така,
но отговори липсват пак...
© Ивелина Стоилова All rights reserved.