Mar 24, 2017, 5:11 PM

Многоточие от капки 

  Poetry » Love
278 1 2

Дъждът по прозореца
е мелодията на онази поема,
която остана помежду ни
неизказана
и безкрайна – една теза
с начало добре вкоренено
и нямаща нужда от думи
или доказване.

 

Плющи в мен и отеква във теб
многоточие от капки излято.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

24.03.2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??