24.03.2017 г., 17:11 ч.

Многоточие от капки 

  Поезия » Любовна
276 1 2

Дъждът по прозореца
е мелодията на онази поема,
която остана помежду ни
неизказана
и безкрайна – една теза
с начало добре вкоренено
и нямаща нужда от думи
или доказване.

 

Плющи в мен и отеква във теб
многоточие от капки излято.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

24.03.2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??