Nov 28, 2017, 11:12 PM

Между многоточия 

  Poetry » Love
330 5 9

И в утрото ще стъпя като в сън,
разкъсвана на хиляди посоки,
безвременна, обърната навън,
и хвърлена в безкрая надълбоко...
Часовници с мълчание троша,
горя като фитила на комета....
сърцето ми пробива светлина, 
Избликва между режещи парчета... 
Родена в плът, сега се раждам в дух. 
Съзнанието пламъка стопява.
И миг след миг, пак зная, че съм тук. 
Че ти си тук, не мога да забравя. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??