May 12, 2011, 10:20 PM

Мое момче 

  Poetry » Love
1367 0 0

Мило мое момче с душа на дете,
с очи кадифе, сърцето море.
Мило момче, всяка нощ
приютяваш глава на моето рамо
като врабче, потърсило стряха.
Мило мое момче, всяка нощ луната е слънце.
Любовно огнище подаряваш с твоите горещи ръце.
Мило мое момче, нежно с очи ме пленяваш.
Всяка нощ, до мен приютен,
посрещаш утрешния ден.
Мило мое момче, всяка нощ е вълшебство
за моята и твоята душа.
Най-прекрасно наше тържество на любовта,
подарена от съдбата на моето и твоето сърце.
Мило мое момче, какво бих правила без твоята магия.
Сълзите не мога да скрия, мило мое момче.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??