Sep 4, 2010, 8:21 AM

Мое слънчице 

  Poetry
1269 0 1

 

Център за социална рехабилитация и интеграция

с. Дълбок дол, общ. Троян

Виктория Денчева Великова Род. 26 06 1992 Карнобат

Обичам да гледам света през книгите.

Съавтор и  редактор - ТодорТрайчцев

 

 

 

МОЕ СЛЪНЧИЦЕ

 

Слънчице мое най-топло е тя

грее за мен нощ и ден

Сутрин се спира на мойта врата

Вечер си тръгва с песен

 

Тихо след нея отварям врата

Гледам как радостна тича

Дълго ù махам в мрака с ръка

Знам че и тя ме обича

 

Ангелче мое ела тук до мен

Дай ми сили и аз да политна

Да достигна върха от теб озарен

До мечтите си с тебе да стигна

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много мил стих. Вярвай в Ангелчето, което винаги бди над теб и никога няма да те изостави!
Random works
: ??:??