Oct 10, 2020, 8:46 AM

Моето царство 

  Poetry » Authors song
335 0 0

Опънати нерви до краен предел
Следи от сълзи, към нощта съм поел
Невзрачни особи без страх танцуват
Пуснете ме в ада в пламъци бленувани

Ритуалът започва, кървава разплата
Песни на хаоса, изгаси светлината
Тогава ще започне моята война
Изповядай се в църквата на смъртта

Аз съм юмрук в лицето на бог
А ти изгуби вечният облог
Забрави за греха си, няма лекарство
Изрисувай в червено моето царство

Ела в земята на сенките
Почувствай гнева на съдбата
Идва бурята, която
Ще те размаже в стената

© Златин Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??