Jul 28, 2007, 11:27 AM

Моето чувство 

  Poetry
574 0 7
Откакто реши да сложиш ново начало
без име остана моето чувство.
И както преди виждам дните в черно-бяло.
Често пак без цел се лутам,
а в мечтите спрях без теб да се откривам.
Мразя те, защото преди да си отидеш, ме научи да...


П.С.:Обичам-последните дни сърцето ми само това крещи. Обичам, щастлива съм!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??