May 9, 2008, 9:08 PM

Моето коте 

  Poetry » For kids
1115 0 4

Моето коте

 

Имам коте аз едничко -

малко е и палавичко.

Котето се казва Жужи -

бели лапички то пружи.

Сутрин го храня с попарка,

вечер му давам изварка,

понякога му дам млекце,

даже мръвчица месце.

Мъничкото мое коте

аз успивам вечер тук -

и увивам го на топло -

в бабиния мек кожух.

21.01.1966г.

© Снежана Кръстанова-Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??