Аз пак дочаках нова пролет!
Десетата ми е под ред!
И пак съм жив, с мечти във полет,
и гледам устремно напред!
За мене този свят е важен!
Не зная как, но оцелях!
Макар, че той е камуфлажен.
О, радвам се, че тук не спрях!
Със "Злото" още ще се боря!
И няма никога да спра!
За здравето си аз ще споря
и болен няма да умра!
Аз имам дух на победител,
а съм и лекар при това,
и търся сламката спасител...
Надявам се да победя!
17.08.2018г.Драгойново
© Христо Славов All rights reserved.