Sep 13, 2015, 5:40 PM

Моето момче 

  Poetry » Love
372 0 0

Видях го в очите ти днес,
в ръцете, в думи неотронени,
в непроменения копнеж,
с който по улиците някога ме гонеше.

 

Видях го и не вярвам друго.
До теб откривам въздух, свобода.
До теб няма усещане излъгано.
До теб съм аз, със главно А.

 

Видях го и чуждите думи,
няма да могат да ме разубедят.
А нека изглеждам им безумна.
Знам, чувстваш същото сега.

 

Видях го и някакво разстояние
няма да може въобще да ни спре.
И пак ще бъдем, незаменимо желание.
Видях го. Ти си моето момче.

 

13.09.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??