Nov 14, 2006, 11:44 PM

МОЕТО МОМЧЕНЦЕ 

  Poetry
916 0 2

Моето малко детенце,
е лазурно момченце.
Всички хора по света
го обичат от душа.

Аз много, много го обичам,
и с различни имена наричам.
Търся го от сутринта
чак до късно вечерта.

То е палаво и закачливо,
весело и много щастливо,
усмихва се с радост на всеки
и ще живее, живее навеки.

Тоя малък, сладък хубавец,
се извисява като венец.
Всеки може да го обича
и слънчице да го нарича
.

© Тея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??