Jul 26, 2016, 10:05 AM

Моето моментно привидение 

  Poetry » Love
283 0 0

Тропване и шепот пеперуден.
Поглед - взиращ се в силует.
В нощи - цветни, изумрудени,
за любов бе писал не един поет.


Ако трябва човек да направя,
от всичко, което е тя,
ще бъде моята трудна задача,
и звездна, блестяща мечта.


От пепел феникс да вдигам,
от блокче блок да строя,
малко е всичкото писане,
малко са всички цветя.


Тя е най-сложното нещо,
вкопчено в нашите души,
пред нейната същност процесът на писане,
оставя мънички незрими следи.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??