Sep 27, 2007, 7:41 PM

моето сърце 

  Poetry
1005 0 5
Едно сърце разбито е на две,
едно сърце, от което болката изтича,
едно сърце, което не изпитва чувства,
едно сърце, погубено завинаги,
едно сърце е толкова само,
едно сърце се пита - съществува ли думичката щастие?

© Елена Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??