Feb 8, 2011, 4:31 PM

Моето ТИ 

  Poetry » Love
1220 1 2

Моето ТИ

Ти ме караш да настръхвам,да трептя,

както трепти струната на китарата -

                                          под пръстите ти.

Сякаш усещам допира на козина,

на мека вълча козина, която ме подлудява.

Но аз не искам да чувствам вълка,

не искам неговия допир -

                                искам твоя!

Искам да се стичаш по устните ми,

да усещам вкуса ти, вкуса на течен шоколад.

 

Този шоколад, който ме кара да си спомням,

да си спомням за врабчетата -

                                     и снежинките по тях,

за усмивката ти, зелените очи,

очи, в които виждам слънчевите, моите слънчеви лъчи!

© Ралица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??