Feb 25, 2011, 10:56 AM

Мога 

  Poetry » Love
516 0 0

Мисля, мога аз да те обичам,
мога лично твоя аз да съм.
Можем и семейство с теб да бъдем,

с мойта дейност, с твоя ум.
Мога да  те будя сутрин, с лъч любов и светлина.
Мога да те храня обед,
мога и да те лаская през нощта.
Мога да подкрепям твоите желания,
мога да съм спътник в твоя свят.
Сълзите ти да превръщам в ухания -
ще мога и това.
Богат да те направя мога -
най-богатия на обич и любов.
Щастлив да те направя - мога,
и на дъщеричка да ти дам живот.
Мога да се смея с тебе,
мога да попивам твоето страдание.
Когато ти се пие, мога с теб да се напивам,
мога да те водя в тъмното, загубиш ли мълчание.
Мога да съм ти приятел верен.
Мога да съм ти най-любимата жена.
Мога и да пея, щом поискаш,
мога, щом ти е студено, да съм пелена.
Уют и мощ, за теб да съм, аз мога.
Да приспивам в теб умора, тъга и тревога.
Мога да се сгушвам в тебе,
винаги, когато се почувстваш сам.
Но може да отмине време,
докато съзнаеш колко много мога да ти дам.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??