Apr 9, 2011, 10:05 PM

Мога да си тръгна 

  Poetry » Love
847 0 2

 Мога да си тръгна... още сега.

 Необлечена, тъжна...

 отегчена от тази игра

 

 Мога да си тръгна... не вярваш, но виж,

 тръгвам самотна и...

 стискам в дланите шепа... шепа мечти.

 

 Мога да си тръгна... днес, от тук... ей така...

 без да си спомням за тебе,

 без грам суета...

 

 Мога да си тръгна... аз знам

... и веднага...

 мога, мога... но оставам в нощта.

 

Днес аз се върнах...

но само да искам

мога... мога да си тръгна... нали ме видя...

 

 Вчера си тръгнах - не ме видя?

 ... разплакана, тиха...

 след мен - сива мъгла.

 

 

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??