May 26, 2008, 10:50 AM

Мога и да те обичам много, слаба съм да ти простя 

  Poetry
2245 0 33

Аз съм силно момиче

и няма да плача.

Ще затворя отвън - докато спиш.

Аз съм мъжо момиче,

потеглих със мрака,

да не видиш случайно сълзи.

Аз съм гордо момиче

 и няма да чуя

 как звъниш

и се питаш тревожно - къде.

Аз съм ужасно от теб независима,

че да казваш:

върни се веднага при мен.

Тази вечер сам си подписа присъдата.

Как натрапчиво не  ухаеш на моя  парфюм,

как от страсти  измачкал си новата риза,

 която пред мен в  шакфчето  скри.

Съобщения, червено червило, 

дълги черни коси.

Аз съм руса - нали е мило.

Стига, стига лъжи.

Хайде - бягай.

Чака те другата.

Аз съм силна ще се справя сама.

Мога и да те обичам много.

Слаба съм да ти простя. 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??