Oct 14, 2009, 12:01 PM

Мога и Сама 

  Poetry » Love
993 0 1

От очите ми не капят сълзи, а кръв.

Усещам в сърцето болка отново

заради теб.

Раните в душата ми няма кой

да промий.

Вземи каквото искаш и ако

можеш го изпий.

 

 

Мога и сама да се оправя,

мога и с лекота да те забравя.

Мога в живота и сама да се справя.

Мога да убия всяка твоя клетка в мен,

мога да не мисля за теб всеки ден.

Мога от сърцето си да те изтрия и от

душата си да те изхвърля като

лист хартия.

 

Мога да не усещам твойте прегръдки.

Мога да не мисля за твойте целувки.

Мога от ума си да те изтръгна,

да те зарежа и да си тръгна.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубав е стиха ти. И е хубаво, че можеш така да си тръгваш. Но най-ценно е да можеш да обичаш до край и да запазиш любовта. Сърдечно ти го пожелавам /както и на себе си!/
Random works
: ??:??