И малкият пламък не гасне,
щом лъхне го бриз във нощта...
Напротив! От вятъра расне
и бавно разтапя свещта...
Любовта ми към теб тъй е жарка!
Тя гордо сред бури гори
и макар че изглежда ти жалка,
могла би да те разтопи!
2005г.
© Елица Василева All rights reserved.