Jul 1, 2005, 7:33 PM

Мои стихове 

  Poetry
1542 0 6
Във стихове ще се открия
различна, друга, чужда.Да,
аз зная - те са живата магия,
в която претворяваме света.

И стиховете ме обгръщат,
и се усмихва моя химикал:
"Отнякъде се май завръщаш,
пак яхнала ветреца бял..."

И се обърквам.До полуда
аз чувам стихове в нощта.
И вече зная -чудно и нечудно-
повторно в стих ще се родя...

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??