Лошите качества у познатите ми
ме разкрасяват с чиста любов.
Важно е, че аз не проявявам лоши.
Това ме обогатява най-много.
Животът ми е хубав, когато обичам.
Животът ми е скъп, когато ме обичат.
Плачът ми от разочарование е трудност.
За мен да плачат е любов.
Сълзите ми пишат за любовта.
Вятърът се разпръсва с вълнение,
за да няма съмнение в отдаването
на всичко за обич незабравима.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.