Dec 8, 2010, 9:30 PM

Моите стихове 

  Poetry » Other
562 0 2

Хората отново с мене си споделят

свойте мисли, чувства и дела,

а аз със интерес ги слушам

и никога по лице не ги деля!

 

Аз пък с тях рядко си споделям,

знам, те никога няма да ме разберат,

ах, как искам понякога да се застрелям

и чувствата в мене да умрат...

 

Да, чувствата - те много ми тежат,

добре, че ги изливам на белия си лист,

но понякога мойте мисли се объркват

и разбирам, че съм непотребен глист!

 

В стиховете си разказвам всичко,

всяка радост, мъка и сълза -

те за мене навярно са едничко,

едничкото истинско нещо на света...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Напомни ми за мен самата. Но докато пишеш никога няма да бъдеш "непотребен глист"!

    Поздрав!
  • Поздрав наистина е много хубаво, чак познах себе си в него
Random works
: ??:??