Dec 18, 2008, 7:20 PM

Моите студени ръце... 

  Poetry » Love
1047 0 1

Моите студени ръце...

искат нежно да те докосват,

да галят кожата ти, твоето лице,

да те изучават бавно, омагьосват...

 

Моите студени ръце...

искат върху тялото ти да се стоплят,

жадуват близостта на твоето сърце

и всеки негов удар да усетят!

 

Моите студени ръце...

твои са, вземи ги!

С топлия си дъх ги целуни,

с нежните си устни докосни ги!

 

Стопли ръцете ми - 

със твоите длани,

надникни в сърцето ми,

открий там чувствата желани...

 

И всичко в теб ще запламти,

и ще ги търсиш и жадуваш -

... моите студени ръце!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пишеш очарователно!Със сигурност в този сайт си ми една от любимките!!!
Random works
: ??:??