Jan 31, 2017, 5:42 PM

Мой. 

  Poetry » Love
544 1 0

В тъмнината не мога да прогледна,
но душата ти мога да отнема,
сърцето ти и то сивее,
но заради мен обещавам ще лудее.

Лицето ти е мрачно
там усмивка не изгрява,
очите ти гледат еднообразно,
но с мен ли си всичко ще поправя.

Ах, виж небето, това е безкраят.
Как успях да те обладая
трудно, но ще те разгадая,
целта е с теб да съм до края.

 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??