Sep 29, 2013, 1:24 PM

Мой Пловдив 

  Poetry » Other
570 0 6

За малко ще се върна там,

където първи стъпки съм прохождал,
със времето приятели създал,
по улици безделно се разхождал. 
 
Където се научих на това,
че тоз живот не е като на книга,
където първо срещнах любовта,
почувствах първата обида. 
 
За малко, но достатъчно за мен,
преместил битието си далече,
откривал чужди, нови светове, но
моят Пловдив си остава вечен!
 
Дори сега, във мислите си аз,
преди сънят да ме открадне,
завръщам се и скитам из града,
сърцето мое с красота откраднал. 
 

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??