Вечната музика се слива с мъглата
на моя свят - малко странен и никога тих.
Благосклонна е била съдбата,
мой свят, накрая те открих.
Музиката бавна и някак си нежна,
прокарва ноти през мойте коси.
Тук съм щастлива, даже небрежна.
Мой свят, тук не боли.
Мъглата е тежка и много спокойна,
пренесла ме в друга вселена.
Гората тук е гъста и даже усойна,
мой свят, във тебе - вечно зелена.
Вечната музика се слива с мъглата
на моя свят - малко странен и никога тих.
Благосклонна е била съдбата,
мой свят, накрая те открих.
© Зори All rights reserved.