Oct 3, 2023, 12:23 PM

Мой свят 

  Poetry
178 0 0

Приеми ме, когато не смея

да поискам прегръдката ти,

когато лъжата заменя

протритите с нови кръпки

ти приеми ме при себе си,

за да мога да съществувам.

 

 

Когато вървя по улиците

и ми е тъжно, ти ме обичай-

аз искам да ме обичаш и те

отново ще се превърнат

в пасища, нашите стари

улици.

 

И не казвай, че Лом не е Бургас,

че аз не съм Христо Фотев

и че Петя я няма-

ще си скривиш душата.

( Поне за Петя!)

 

Харесваш ли се?

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??