Aug 27, 2013, 10:33 PM

Може би 

  Poetry » Other
484 0 0

Може би някой ден

ще сбъднем мечтите си

и ти ще си с мен

до края на дните ни.

 

Може би ще се случи,

ако го искаме истински,

и няма какво да ни мъчи,

ако сме заедно винаги.

 

Може би... Трябват ни дни

за преодоляване

на пречки, и в свойте мечти

да се научим да вярваме.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??