Dec 24, 2007, 9:22 PM

Може би 

  Poetry » Love
551 0 11
 

Може би, ще ти подаря мига,

когато ще слеем нашите сърца.

Може би, ще изпепеля

спомена за твоята вина.

Може би, ще ти позволя

да ми почувстваш нежността.

Може би, ще можеш

да целунеш горчивата моя сълза.

Ако позволя, ще ме обсебиш цялата,

ще те обикна на мига,

ще съсипя твоята тъга.

A сега просто, ще ти подам ръка

и ще се усмихнем двама на света.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??