Mar 30, 2008, 8:44 AM

Може би... 

  Poetry » Love
1217 0 8

Някога ще срещаш погледа ми,
някога ще зърваш ти сълза и две,
а някога дори ще мерваш образа си,
отразен във тяхното море.

 

Може да се спъваш в сянката ми,
или пък да сещаш мириса ми
в сливенските ветрове,
може даже да сънуваш дланите ми,
да те водят по незнайни върхове.

 

Може би ще страдаш с раните ми,
ще ме припознаеш в някое дете
и ще гониш даже вече старите ми,
изморени и износени нозе.

 

Вгледан дълго в снимките ми
ще преравяш спомени и грехове,
ще заплачеш с болките ми,
ще се молиш пак да те обича туй сърце!

© Теодора Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??