Jan 14, 2010, 1:40 PM

Може би 

  Poetry » Love
474 0 1

Как искам да ти кажа,
че много те обичам.
Но сякаш сили нямам,
само името ти сричам.

Как искам да кажа,
че съм лудо влюбена.
Чувствам се сама
и без теб изгубена.

Как искам да ти кажа,
но от реакцията ти се страхувам.
Шанс минимален нямам,
може би трябва да се сбогувам.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??