May 29, 2012, 9:49 PM

Мокър шепот 

  Poetry
718 0 16



Цяла нощ  

дъждът
под прозореца ми
бос танцува,
луната
беше пленница
на облаци,
звездите
в прегръдките
на перлените миди
се търкулнаха,
а вятърът,
за да не се намокри,
зад ъгъла
под стряхата се сви.

 

Само вълните,
прегръщайки брега,
шепнешком
рефрена си повтаряха:

 

„Скъп си ни.
Скъп си ни…

 

Скъп си ни!”
 
 
 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??