Jul 29, 2008, 10:26 AM

Молба 

  Poetry » Erotic
958 0 30
                   Молба

Влачи ме за косите - обуздай ме...
сложи ми ласо, стремена...
От свойта "нежност" бавно дай ми -
от допира до твоята снага!...

Забивай нокти в мен - люби ме...
разкъсвай бавно моя свят...
и обуздана - преоткрий ме -
до кръв сменила своя цвят!...

Забивай зъби в мен - хапи ме...
аз искам да си адски хард...
заливай ме със страсти - пий ме -
стенеща под твоя аромат!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??