Sep 20, 2015, 11:22 AM  

Молба 

  Poetry » For kids
1048 0 9


С меден глас си ти, звънче,

сутрин ни посрещаш в двора.

Каниш ни да влезем в клас,

пееш, пееш без умора.

 

Имам аз една молба,

важно нещо ще ти кажа.

Тайната да пазиш ти,

че приятел си ми даже!

 

Да се договорим с теб,

да достигнем до съгласие.

Колкото звъниш за час,

тъй да е за междучасие!

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??