Apr 19, 2010, 12:01 AM

Молба за колорит 

  Poetry
727 0 8

Вече свикнах с истината.

Често всичко ми е безразлично.

Иска ми се някой ден съвсем безскрупулно

да ме излъжеш, че не ме обичаш!

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??