Прости ми, Господи! Прости ми!
Днес... на Разпети петък!
А утре ми свали душата
от Кръста.
Разпъната – тя вече не ми служи!
От покаянието идва свободата
и чистотата в помислите ми събужда.
Прости ми, Господи! Прости ми!
От гвоздеите си верига съм сковала...
И влача я – нагоре... към своята Голгота!
Възкръсна ли, до теб ще се възправя.
И ще обикна всичките си Юди!
Нали така си ме научил!
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.