Jun 30, 2013, 10:52 AM  

Молитва 

  Poetry
748 0 0

Молитва                                                       

 

Аз моля се за теб!                                      

Но не на Бог, не с думи, не с поклон...     

Душата ми е стон                                        

и от сърцето ми отчаян вик е                    

таз молитва!                                                

 

Аз моля се... А твоят лик                             

ме връща пак – назад към дните давни,

когато безкрайно                                        

във огъня на нощите-жарава                     

ти беше част от мен...                                

 

Аз моля се... Със страх,                             

че тези мигове от времето изтляло          

са вече прах...                                             

Но скритом отново за себе си се моля:   

Нека те има пак!...                                      

© Димитър Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??